Verlof

19 juni 2019 1 Door Miep van Leeuwen

Vandaag is het alweer de laatste dag van mijn verlof! Drie maanden is een lange tijd maar zomaar opeens is het dan ook weer om. Morgenochtend hoop ik terug te vliegen naar Sierra Leone.

Ik kijk er weer naar uit om aan de slag te gaan. Afgelopen dinsdag is het strategisch plan voor de ontwikkeling van geestelijke gezondheidszorg in Freetown gepresenteerd. Een meer jaren plan wat deze zorg voor iedereen toegankelijk moet maken. De overheid heeft haar medewerking beloofd. We kijken al jaren uit naar deze ontwikkeling en zijn er erg blij mee. Het geeft hoop voor de komende jaren!

Ik heb genoten van mijn verlof. Van alle contacten en gewoon weer even “Nederlands gemak” te ervaren. Ben voldoende uitgerust om weer met nieuwe energie verder te gaan.

Eén van de hoogtepunten in mijn verlof was de vakantie naar Israël! De Bijbelse geschiedenissen komen nog meer tot leven nu ik zoveel van het land heb gezien. Op de foto bovenaan een impressie van de woestijn, zeer indrukwekkend. Ik heb te veel moois gezien om hier op te gaan noemen maar kijkt u gerust eens naar “fountain of tears” op internet, u ziet daar een geweldig mooi stukje werk van een kunstenaar!