Vakantie

11 april 2019 2 Door Miep van Leeuwen

Ondertussen ben ik al enkele weken in Nederland en hoop ik binnen enkele dagen met vrienden op vakantie te gaan. Ik ben dankbaar dat ik deze paar extra weken heb gekregen. Voel me weer op krachten, we genieten van het voorbereiden van de vakantie en ik weet me meer betrokken bij het proces van de evaluatie van mijn uitzending. Het is fijn om dan niet ver weg te zitten en over de mail te moeten communiceren. Allemaal goede gaven van onze goede God, verwondering geeft dat. 

 

Toen ik aankwam in Nederland had ik al zo’n drie weken veel pijn aan mijn rechterbeen. Ik vermoedde dat dit kwam door het sporten, het was net iets te veel geweest maar ik wist het niet.

De huisarts vertelde mij dat ik een slijmbeurs ontsteking had! Daar was ik niet zo blij mee met het vooruitzicht van de vakantie. We willen ook heerlijk gaan wandelen. En nu kreeg ik het advies om het rustig aan te doen. Allerlei behandelingen werden gesuggereerd als mogelijkheid maar ik wilde even nadenken. Die avond heb ik mensen gevraagd om voor mijn been te bidden. Er is genezing uitgesproken. Die nacht kon ik zonder pijn op mijn been liggen en de volgende morgen ontdekte ik dat de pijn was verdwenen!! Ik kon weer zitten, liggen en lopen zonder pijn! 

God is goed!! Ik ben erg dankbaar voor deze verhoring zo vlak voor mijn vakantie………

Tijdens mijn verlof ben ik gewend om niet op mijn weblog te schrijven maar als ik mooie indrukken op doe zal ik deze delen!